Közélet

Áldozata arcát ette, amikor a rátörték a hotelszoba ajtaját

A börtönviselt férfi a szobában halt meg, miután a rendőrök sokkolóval bénították meg.

Kannibálgyilkosság rázott meg egy csendes kis walesi falu, ahol egy hajléktalanok számára fenntartott szállóban ölt meg egy 22 éves nőt az szabadulása után ideiglenes ott lakó 34 éves Matthew Williams. A brit bulvárlapokban megjelent cikkek szerint, amikor férfire rátörték az ajtót a szálló biztonsági őrei, Williams a nő szemgolyóit ette, és már a fél arcát felfalta. „Ez az állat halálra ette a lányt” – fogalmazott egy közelben lakó falusi.

A beszámolók szerint a biztonsági őrök azért kopogtak be hozzá, hogy közöljék vele, nem hozhat fel nőket a szobába, és azután törték rá az ajtót, hogy nem válaszolt. A látványtól elszörnyedt személyzet azonnal kihívta a rendőröket, akik egy 50 ezer voltos sokkolóval tették ártalmatlanná. Williamset hivatalosan őrizetbe vették, de nem sokkal később eszméletlenné vált, és a szobában meghalt.

Áldozata szintén életét vesztette. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a meg nem nevezett nő halálát, aki a rendőrség közlése szerint a 34 éves férfi ismerőse volt. Williams a brit sajtóban megjelent hírek szerint két hete szabadult a börtönből, ahol élettársa ellene elkövetett erőszak miatt ült.

A kis walesi falu, Argoed lakóinak elmondása szerint két évvel ezelőtt megnyitása óta folyamatos problémát okoz a hajléktalanok számára fenntartott hotel, ahova szinte minden nap ki kell vonulniuk a rendőröknek különböző rendbontások miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik