Nagyvilág

Fűszert csináltak a halottakból a kannibál testvérek

A gyanú szerint a két férfi legalább száz tetemet ásott ki a helyi temetőből, hogy aztán otthon megegye őket.

Ha Pakisztánban életbe léptetik a kannibalizmusra vonatkozó szigorított törvénytervezetet, Mohammad Arif Ali és testvére, Mohammad Farman minden bizonnyal élete végéig börtönben marad majd. A két, harmincas éveiben járó férfit ugyanis azzal gyanúsítják, hogy évek óta rendszeresen fosztogatják a falu, Darya Khan temetőjét. Csakhogy a testvérpár nem a halottak értékeit rabolja el, hanem a testüket, hogy aztán megegyék őket.

A helyi hatóságok számára se Arif, se a testvére nem ismeretlen: 2011-ben két évre börtönbe zárták őket, miután kiderült, hogy a temetőből eltűnt egy 24 éves nő holtteste. A rendőrség kiterjedt nyomozásba kezdett, így jutott el az Ali testvérekhez, ahol holttestet végül nem, csak egy nagy lábos curryt találtak. A vizsgálat végül kiderítette, hogy a testvérek az eltűnt holttestből készítettek ételt.


Kép forrása: Europress 

A kannibálokat ezután két évre lecsukták, csakhogy áprilisban kiszabadultak, és gyakorlatilag azonnal „munkához is láttak”. A gyanú szerint a fivérek április óta legalább 100 holttestet lophattak el és dolgozhattak fel otthonukban. Ezúttal azonban nem egy család, hanem a szomszédok buktatták le őket, miután jelentették, hogy egy ideje meglehetősen furcsa bűz terjeng a testvérek háza körül.

A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett, ahol megtalálták egy hároméves kisfiú fejét. A két férfit azonnal őrizetbe vették, előzetes letartóztatásban várják a sorsukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik