Közélet

Eltűnt beteg mumifikálódott holttestét találták egy kórházban

A férfi három éve tűnt el, és akkor napokon át kutattak utána, mindhiába. Most kiderült, végig a kórházban volt.

A mumifikálódott holttestre egy lichthofban bukkantak egy magáncég munkatársai, akik az eltűnt férfi családjának megbízásából kutatták át újra meg újra a modenai Baggiovara kórházat, a helyi egészségügyi hatóság engedélyével – jelentette az olasz sajtó. A férfi 65 éves volt, amikor eltűnt az olasz kórház idegsebészeti osztályáról, még 2011. december 31-ére virradó éjszaka. Akkor több napon át kutattak utána rendőrök, csendőrök és tűzoltók, keresőkutyákkal és helikopterekkel, de nem bukkantak a nyomára.

A félmeztelenül megtalált holttest a La Stampa beszámolója szerint egy olyan helyen volt, ahonnan csak egy fal kitörésével tudták kiemelni a tűzoltók. A beszámolók szerint a holttest egy, a kórházi hullaháznál lévő szűk világítóudvarban feküdt. A kórház közleménye szerint még nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy valóban a három éve eltűnt Primo Zanoli holttestéről van szó, ehhez még további vizsgálatok szükségesek.

Az olasz sajtóban megjelent hírekből nem derült ki, hogy mi okozta a férfi halálát, és az sem, hogy már halott lehetett-e, amikor a lichthofba került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik