Közélet

Kórházból tűnt el egy férfi Debrecenben

A kezelés alatt álló beteg engedély nélkül hagyta el az intézményt. 

Eltűnt egy férfi egy debreceni  egészségügyi intézménybőlcsütörtökön. Vadász Mihályt a rendőrök keresik, az ügyben közigazgatási eljárás indult.

A rendőrség ügyeletére csütörtökön, kora délután érkezett a bejelentés, hogy a kezelés alatt álló beteg engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A férfi azóta életjelet nem adott magáról.

Az eltűnt férfi körülbelül 44 éves, 170 centiméter magas, rövid barna hajú, homloka jobb oldalán van egy seb. Eltűnésekor fekete nadrágot, világos szürke kabátot és szürke cipőt viselt.

Fotó: police.hu

A férfi egészségügyi állapotára való tekintettel csak mentőautóval szállítható, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, ha valaki látta Vadász Mihályt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akkor haladéktalanul hívja a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét vagy a 06-52/457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik