Közélet

21 tinilány molesztálásával vádolják a rendőrt

Zárt ajtók mögött tárgyalják az alezredes ügyét, aki a vád szerint nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált tinilányokat - írja a Bors.

A drogmegelőzési és az egészséges életmódot népszerűsítő tábort vezető K. Józsefet nyáron helyezték előzetes letartóztatásba, a Szekszárdi Nyomozó Ügyészség nyolc lány sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli hivatali visszaélés bűntettével vádolja az 50 éves, kétgyermekes családapát.

A vád szerint a kirándulások alkalmával igyekezett a lányokhoz közel kerülni, néha egy medencében fürdött velük, és szexuálisan zaklatta őket. Összesen 21 lánnyal próbált intim viszonyt kialakítani. A beleegyezésükkel két lánnyal szexuális kapcsolatot létesített, az egyik még nem volt 18 éves. Hat másik lánnyal szeméremsértő cselekményeket végeztetett, egyikük még gyermek volt, vagyis nem töltötte be a 14. életévét.

K. József elvált, két gyermek édesapja. A Borsnak a 21 éves lánya csak ennyit mondott: „Természetesen kitartunk édesapám mellett, hiszünk az ártatlanságában.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik