Közélet

Négyéves kora óta zaklatta kislányát a tápiógyörgyei nevelőapa

Eleinte csak azt hazudta a pornófilmekről, hogy azok mesefilmek, majd iskoláskorában már fizikailag is molesztálta – írja a Blikk.

A férfi négy hónapos kora óta nevelte a kislányt, ám a gyereknek fogalma sem volt róla, hogy a férfi nem az édesapja. Soha nem árulták ezt el neki, édesanyja sem akarta elmondani a gyereknek, hogy nem N. Sándor az igazi apa. A férfi először akkor vetett szemet a kislányra, amikor az négyéves lett – derül ki a Blikk cikkéből.

A perverz férfi szexfilmeket nézetett a pici lánnyal, bemesélve neki, hogy azok mesefilmek. A kislány gyakorlatilag ezeken nőtt fel. Amikor a gyerek második osztályos lett, N. Sándor már nem elégedett meg a közös tévézéssel. A pornófilmek alatt már fogdosta is a lányt, csókolgatta és nyalogatta a kisgyereket. A férfinak ez sem volt elég, egy idő után továbblépett: gyakran együtt fürdött a kislánnyal, s arra kényszerítette, hogy közben a nemi szervét húzogassa, simogassa, sőt szájjal is kielégítse őt.

A bíróságon a férfi hiába próbált tagadni, az időközben felnőtt kislány igen részletesen elmondta zaklatásának történetét, s a többi tanú is N. Sándor ellen vallott. Hat év börtönt kapott első fokon, ami ellen fellebbezett, az ítélőtábla azonban most úgy döntött, helybenhagyja a korábbi büntetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik