Közélet

Halott anyjával élt heteken át egy szegedi férfi

halottszállító (halottszállító)
halottszállító (halottszállító)

A társasház lakói a férfi agresszivitása miatt nem mertek rákérdezni a lépcsőházban terjedő bűz okára, végül rendőri segítséget kértek - számolt be a delmagyar.hu.

Heteken át terjengett elviselhetetlen bűz egy szegedi társasház lépcsőházában. A lap információi szerint a lakók szerdáig bírták, ekkor értesítették a rendőröket. A járőrök a szag után menve a földszinti lakásban megtalálták egy 80 éves néni holttestét. A lakásban találkoztak a nő fiával, aki nem jelentette a halálesetet, két-három hete lakott akkor már a halott nővel.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte, hogy kizárták az idegenkezűséget, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja. A delmagyar.hu úgy tudja, hogy az elhunyt nő fiánál skizofréniát állapítottak meg, és a pszichiátriára szállították be.

A lakók egyébként eleinte nem merték faggatni a férfit a szagról, mert tartottak tőle, mint mondta az egyik szomszédja: rettentően agresszív férfi, ha valaki hozzászólt, egyből nekiment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik