Élet-Stílus

SMS-t küldött a mobiljával eltemetett nő

Az 59 évesen meghalt nagymamát szeretett telefonjával együtt temették el rokonai, akik gyászukat azzal enyhítették, hogy néha üzeneteket küldtek neki. Aztán egy nap unokája választ kapott.

„Vigyázok rátok, nem lesz semmi baj, túl lesztek rajta.” Ezt az üzenetet kapta a 22 éves Sheri Emerson pár hete, miután SMS-t küldött a három éve rákban meghalt nagymamája telefonjára – jelentette a BBC. Az észak-angliai South Shileds városában élő nő teljesen ledöbbent, amikor meglátta, hogy választ kapott az üzenetére. Emereson elmondta: természetesen tisztában volt azzal, hogy nem nagymamájától kapta a választ, és már olyan dolgok is eszébe jutottak, hogy valaki megszerezte a sírból a nagyi telefonját.

Végül egyik családtagja felhívta a telefonszámot, amit egy férfi vett fel. Mint kiderült, pár héttel korábban fizetett elő a telefonra, és azt a számot kapta meg, ami korábban a 2011-ben elhunyt nő száma volt, és amikor a számára ismeretlen telefonszámról kapott megkapta Sheri Emerson üzenetét, azt gondolta, hogy vicces kedvű haverjai szórakoznak vele és ennek szellemében válaszolt. Miután beszéltek vele, és elmagyarázták a helyzetet, a férfi bocsánatot kért tőlük.

Ugyanakkor Emersonék nem rá haragszanak, hanem az O2 mobilszolgáltatóra, ahol a család ígéretet kapott arra, hogy örökre visszavonják a halott nő telefonszámát, hogy azt soha senki más ne használhassa. A társaság képviselője az eset miatt elnézést kért a családtól az okozott kellemetlenségért, és jelenleg igyekeznek valahogy megoldani, hogy a kérdéses telefonszám visszakerüljön a családhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik