Közélet

Hét férfi nézte végig a hummeres gázoló haláltusáját

A Blikk információi szerint Thomas B. cellájában egymást váltották a rabok, így nem volt egyedül, mikor elhunyt.

A lap úgy tudja, hogy az osztrák férfi a szegedi Csillagbörtön II-es számú objektumában, egy gyűjtőcellában raboskodott, ahol gyakran cserélődtek a rabok. A fogvatartottak itt előzetes letartóztatásukat töltötték. Thomas B.-vel együtt garázdaságért, csalásért és még gyilkosság gyanúja miatt letartóztatott rab is ült a rács mögött.

A rendőrség az elmúlt napokban őket és a börtönőröket is kihallgatta. A Blikk szerint senki sem próbált segíteni az osztráknak, amikor rosszul lett. Rabtársai az őröket értesítették. Az egyelőre nem ismert, hogy a rosszullét kezdete után mikor történt az életmentő beavatkozás. Az ügy alakulását az osztrák hatóságok is figyelemmel kísérik – írja a lap.

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, az osztrák Thomas B., aki 15 éves börtönbüntetést kapott, amiért elgázolt egy magyar motoros rendőrt Apátfalván, múlt hét pénteken halt meg a szegedi börtönben. A halála körülményeit egyelőre vizsgálják, az elsődleges jelentések szerint gyógyszer-túladagolás végzett vele, halálát fulladás okozta. Vannak akik vitatják, hogy önkezével vetett-e véget életének, pedig információink szerint előkerült a naplója, melyben anyanyelvén leírta, hogy véget készül vetni életének.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik