Közélet

Gyermektragédia a Paskálon: kiborult az apa

A férfi a Facebookon követeli, hogy találják meg mielőbb a felelőseit 7 éves kislánya halálának.

Amint arról mi is beszámoltunk, két hónappal ezelőtt szörnyű baleset történt a Paskál strandon. Egy hétéves kislány belefulladt a fürdő nagymedencéjébe. A család szerint csaknem öt percbe telt, mire a vízben elmerült gyereket kihúzták a partra, újraéleszteni azonban már nem sikerült.

A Blikk most arról ír, hogy gyermek édesapja, azt sérelmezi, hogy a klub, melynek szervezésében nyaralt a kislány, még mindig hirdeti gyermekeknek szóló programjait, holott a felelősségre vonás még nem történt meg. Az apa posztjára a szervezők is reagáltak a közösségi oldalon. Azt írták, a vizsgálatban érintett kollégáikat az ügy lezárultáig felfüggesztették. Hozzátették: osztoznak a család gyászában.

A lap elérte a klub jogi képviselőjét is, aki azoban egyelőre nem akart nyilatkozni, tekintettel arra, hogy rengeteg még a nyitott kérdés az ügyben, és a szakértői vélemények sem készültek még el.

A rendőrség az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoz foglalkozás körében elkövetett halált okozó veszélyeztetés gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik