Közélet

Tömegverekedéssé fajult egy kétszáz fős esküvő

Ignácz Péter
Ignácz Péter

újságíró. 2014. 09. 18. 10:35

Hét városból kellett erősítést hívni, hogy le tudják állítani az egymást ütlegelő, lökdöső és szidalmazó családtagokat.

Korábban a témában:

„Mindent vér borított és senki sem volt biztonságban, szavakkal leírhatatlan ami történt” – mondta el a Buffalo Newsnak egy szemtanú, aki a New Yorki Buffalo egyik elővárosában zajlott esküvőn dolgozott. Az esetről szóló beszámolók szerint nagyjából száz vendég vett részt a tömegverekedésben, és a kétszáz fős esküvőnek otthont adó Country Club bankett-termében, folyosóján és pincéjében is komoly károk keletkeztek.

A rendőrség este 11 óra után vonult ki a szombaton tartott esküvő színhelyére, miután több bejelentést is kaptak egy hatalmas verekedésről. A helyi rendőrség közlése szerint nagyjából száz ember ütlegelte egymást a parkolóban és az esküvőnek otthont adó épületben, miközben a menyasszonyt a hátsó bejáraton keresztül kellett kimenekíteni az egymásnak esett rokonok elől.

A vőlegény közben kétségbeesetten próbált leállítani a verekedő embereket, és rávenni őket arra, hogy menjenek haza, de amint egy-egy verekedés véget ért, mások is egymásnak estek. A verekedésben olyan sokan vettek részt, hogy a helyi rendőrség képtelen volt megbirkózni a feladattal, és végül még hat közeli város rendőreinek a segítségét kellett kérni az emberek szétválasztására.

 

A rendőröknek végül sikerült leállítaniuk a verekedő embereket, akik közül többen is megsebesültek, de csak egy 39 éves férfit kellett kórházba szállítani, fejsérüléssel. A hatóságok egyelőre nem indítottak eljárást egy ember ellen sem, mert nem lehetett megállapítani, hogy kik tehetőek felelőssé a verekedésekért, és mi volt a kiváltó ok, ami miatt a vendégek egymásnak estek.

A beszámolók alapján úgy tűnik, hogy a két család tagjai nem jöttek ki valami jól egymással, és a jövőben is feszült hangulatúak lesznek a családi összejövetelek. „Olyan dolgok hangzottak el, amelyeket nem lehet könnyen elfelejteni” – állította a Buffalo Newsnak a szemtanú.

Az esettel kapcsolatban a lap megkereste az érintett Country Club vezetőjét is, aki igencsak furcsán reagált az újság megkeresésére. A férfi kijelentette, hogy egyáltalán nem történt semmiféle verekedés a klubban tartott esküvőn, annak ellenére, hogy több szemtanú és a rendőrség is megerősítette, ami ott zajlott. 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

Terminator 2  Judgment day
1991
Real  James Cameron
Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Joe Morton
James Cameron.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Kassar / Pacific Western
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.