Light

Leütött vőlegény, ellopott nászajándékok és vérző HIV-fertőzött

Két eseménydús esküvő is zajlott a napokban Amerikában.

Minden idők egyik legdurvább esküvőjének titulálják azt a pittsburghi lagzit, amelyen a legkevésbé érdekes esemény az igenek kimondása volt.

Mark Williams és menyasszonya egy hajóra hívta meg a rokonokat és barátokat, hogy megünnepeljék velük életük nagy napját. Emlékezetes buli lett, de nem a klasszikus okokból. A vőlegény orbitális mennyiségű alkohol fogyasztásával ünnepelte a frigyet, így aztán egy idő után olyan állapotba került, hogy megtetszett neki a pincérnő. Vágyait tettek követték: tapizni kezdte, és mindenképp le akarta itatni a felszolgálót – derül ki a KDKA TV beszámolójából.

A pincérnőnek egyik tevékenység sem nyerte el a tetszését; egyrészt, mert boldog kapcsolatban él, másrészt, mert gyermeket vár. Így amint a hajó kikötött, elmesélte a történteket párjának. Perceken belül már ki is tört a verekedés a tök részeg férj és a féltékeny barát között, amelybe Williams bátyja, egy rendőr is bekapcsolódott, valamint egy negyedik lagzivendég is, aki betörte egy kocsi ablakát.

Ettől aztán csupa vér lett, ami azért is kellemetlen, mert a férfi HIV-fertőzött – legalábbis erről értesítette a letartóztatásukra megérkezett rendőröket. A zsaruk az összes verekedőt elvitték; a menyasszony másnap állítólag nem volt lelkes, amikor kihozta frissen szabadon engedett férjét.

Kép: KDKA-TV

Ehhez képest nudli az a bűntény, amely egy másik esküvőn történt: egy ohiói lakodalomban az egyik „koszorúsfiú” (groomsman, a férj közeli barátai alkotta csoport tagja), bizonyos Noah Howard 6800 dollár értékű nászajándékot (készpénzt, utalványokat) lopott el az ifjú pártól – írja az ABC News. Az elcsent értékeket a fickó táskájában találták meg; Howard először megpróbálta a kiszolgáló személyzet egyik tagjára fogni a lopást, de nem volt túl hihető a sztori, főleg, hogy biztonsági kamera is bizonyította, hogy hazudik. A 29 éves férfi 12 esztendeje jó barátságban van (vagy inkább: volt) a fiatal párral.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik