Közélet

Varrótűket szúrt bolti húsokba egy nő

Csak a szerencsén múlt, hogy egy halálos áldozata sem volt a hatvanéves nőnek, akit egy év alatt sem sikerült megtalálniuk a rendőröknek.

Az elkövető, aki főleg diszkontáruházakban árult húsokba, főleg előrecsomagolt darált húsokba szúrt bele varrótűket Németországban, végül önként jelentkezett a rendőrségen Eutin városában, miután a hatóságok közzé tették egy bolt biztonsági kameráinak felvételeit, amin a „tűszúró” nő volt látható, akció közben – jelentette a német sajtó.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hány alkalommal szúrt tűket az előrecsomagolt húskészítményekbe. A hatóságok eddig húsz esetről tudnak. Szerencsére egyik tű sem okozott halálesetet. A legközelebb egy 17 éves lány járt ahhoz, hogy lenyelje az egyik tűt, de még akkor észrevette, amikor a szájában volt. Egy nő pedig még az étel készítése közben szúrta meg a kezét a darált húsba rejtett tűvel.

 
Akcióban a “tűszúró nő” – diszkontboltokban rejtett el varrótűket az előrecsomagolt húsokba
Fotó: Lübeck Polizei 

A német hatóságok közlése szerint az első akcióját még tavaly októberben hajtotta végre a meg nem nevezett nő, akit pszichiátriai vizsgálat allá helyeztek, és a rendőröknek még nem volt lehetősége arra, hogy kihallgassák. Így azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért rejtett varrótűket a bolti húsokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik