Közélet

Hullát talált a csomagtartójában, egy bolt parkolójában

Éppen a szatyrokat akarta berakni az autójába, amikor a szörnyű felfedezést tette.

A kaliforniai Pomonában élő nő a munkából hazafelé tartva állt meg a közeli Riverside egyik hipermarketénél bevásárolni szombat délután, amikor a csomagtartót felnyitva egy férfi holttestét látta feküdni az autóban – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint már végzett a vásárlással, és éppen a bevásárlószatyrokat akarta berakni a csomagtartóba, amikor felfedezte az ott heverő hullát.

A nő a rendőrségnek elmondta: egész nap furcsa szagokat érzett az autóban, de nem gondolt bele abba, hogy azok honnan jöhetnek. Szemtanúk elmondása szerint a nő „teljesen kikészült”, amikor észrevette a hullát, akit felismert, mert a környékükön lakott.

 
Rendőrésgi helyszínelők dolgoznak az autónál, amelyben egy holttestet talált tulajdonosa
Fotó:KCAL9 

A pomonai rendőrség vasárnap este közölte, hogy sikerült azonosítaniuk a holttestet. A 33 éves Miguel Angel Perez egy üresen álló házban élt, közel a nőhöz, akit a hatóságok már tisztáztak. „Ő csak egy ártatlan áldozat” – közölte egy rendőrtiszt a Inland Valley Daily Bulletin című lappal.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Perez hullája hogyan került az autóba, és azt sem, hogy mi okozta a férfi halálát. A hatóságok a halál időpontját sem tudják. Egy riverside-i rendőrtiszt a CBS-nek elmondta: a nagy meleg miatt a csomagtartóba rakott holttest hamar oszlásnak indulhat, így nehéz gyorsan meghatározni, hogy mennyi ideig volt ott.

Bumm és bang

Quentin Tarantino egyik kedvenc eszköze a csomagtartóban, motortérben elhelyezett kamera – az ajtó felnyílik, és az alulról fényképezett színészek mondanak valamit, majd a csapót a lezáruló csomagtartó-motorháztető meg is oldja. Nem véletlen, hogy szinte mindegyik filmjében van ilyen jelenet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik