Közélet

Kanállal vájták ki egy ötéves fiú szemét rokonai

Egy sátánista rituálé közben nem csukta be a szemét, ezért estek neki.

Egy mexikói bíróság harminc évig tartó börtönbüntetésre ítélte egy család hat tagját a mexikói sajtóban csak „Fernandito” néven emlegetett kisfiú elleni támadás miatt, amelyet az ügyészség gyilkossági kísérletként értékelt. A támadás idején még csak ötéves kisgyereknek még 2012 májusában vájták ki családtagjai mindkét szemét, az anyja vezetésével, egy sátánista rituálé alatt, a család Ciudad Nezahualcóyotl városában található otthonában.

A beszámolók szerint a gyerek anyja volt az, aki egy kanállal vájta ki a fiú szemgolyóit, mert nem volt hajlandó becsukni a szemét a sátánista szertartás alatt, amellyel egyes hírek szerint a világvégét várták, más beszámolók szerint pedig egy földrengést akartak megakadályozni az ördög megidézésével. És azért kellett mindenkinek becsuknia a szemét, hogy ne nézzenek rá a megjelenő sátánra.

A rendőrök a szertartás közben érkeztek meg, miután a szomszédok a házból kiszűrődő ijesztő hangok, zajok és kiabálások miatt bejelentést tettek a rendőrségen. Egy szomszéd a bíróságon elmondta: tudták, hogy a család mélyen vallásos, de azt nem gondolták volna, hogy a sátánt imádják. A kiérkező rendőrök elmondása szerint hallották, hogy a gyerek rokonai arról beszéltek, hogy meg kéne ölni a gyereket, áldozatként a sátánnak.

A kisfiút az eset után kritikus állapotban szállították kórházba, és az orvosok szerint kész csoda volt, hogy túlélte azt. Azóta felépült sérüléseiből, és az apjával él. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik