Közélet

Levágta férje péniszét, és lehúzta a vécén

Azt gyanította, a férfi megcsalja, és elintézte, hogy ez soha többet ne fordulhasson elő.

A meg nem nevezett 35 éves férfit akkor érte a csapás, amikor vasárnap hajnali három órakor részegen hazatámolygott a szombati esti iszogatásból, és kinyúlt az ágyán, a kínai Fuzhou városában lévő otthonában. A kínai sajtóban megjelent beszámolók szerint felesége ekkor egy nagy ollót vett elő, majd azzal lenyisszantotta férje péniszét. A levágott testrészt pedig a vécébe hajította, és lehúzta, hogy még véletlenül se fordulhasson elő, hogy az orvosoknak sikerül visszavarrniuk.

A férfi apja, aki velük él, azonnal mentőt hívott, és a férjet kórházba szállították, és a Strait News cikke szerint jelenleg is ott ápolják. Az orvosok elmondása szerint férfiassága olyan súlyosan roncsolódott, hogy még akkor sem lehetett volna megmenteni, ha megtalálták volna a levágott részt.

A feleséget a rendőrség letartóztatta. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint azért vágta le férje férfiasságát, mert azt gyanította, hogy rendszeresen megcsalja. Most testi sértés vádjával kell szembenéznie, valamint azzal, hogy akár tíz évig is börtönbe kerülhet, ha bűnösnek találja a bíróság.

Nem ez volt az első eset, hogy egy kínai feleség péniszlevágással akarja megakadályozni a férj félrelépéseit. Áprilisban három évig tartó börtönbüntetést kapott egy „péniszlevágó asszony”, aki egy nappal azután hajtotta végre a csonkolást, hogy rajtakapta férjét egy másik nővel.

De van, amikor a péniszlevágást nem a túlzott használat, hanem éppen annak ellenkezője váltja ki. Egy kínai férfi tavaly októberben a saját férfiasságától szabadult meg egy nyisszantással, mert úgy ítélte meg, hogy nem veszi semmi hasznát: hosszú hónapok óta nem volt barátnője, és úgy gondolta, a munkája miatt nem is lesz. Egy kenyai rab pedig azért vágta le péniszét, mert nem kapott kegyelmet, és így férfiassága hasztalanná vált, hiszen már nem lehet soha gyereke. 

Ajánlott videó