Közélet

Véletlenül felgyújtotta a vendéget a pincérnő (18+)

Az ostobaságból bekövetkezet baleset egy grillétteremben történt, amikor az asztalon elhelyezett tüzet akarta felhevíteni, egy kis alkohollal. Az esetet a biztonsági kamera rögzítette.

Kínában nagyon népszerűek a „belső grillező éttermek”, ahol az asztalokon elhelyezett grillrácson lehet megsütni az ételeket, de ez – mint az alábbi videói is bizonyítja – életveszélyes lehet. Persze kell hozzá egy jó nagy adag hülyeség is. Mint például az, hogy egy több literes üvegből akar a pincérnő alkoholt locsolni a grillrács alatt izzó faszenére, hogy erősebb legyen a tűz.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint az eset Wenzhou város egyik grilléttermében történt. Az áldozat két húszéves egyetemista volt, akik az új tanév kezdetét ünnepelték a vendéglőben. A szörnyű baleset akkor történt, amikor megkérték a 18 éves pincérnőt, hogy izzítsa be a grillrács alatti szenet, aki ahelyett, hogy egy kis pohárkából öntött volna pár csepp alkoholt a grillre, egy ránézésre tízliteresnek tűnő üveget választott a feladat végrehajtására.

A meleg hatására azonban az alkoholgőz belobbant, rakétaként lőve ki a kezéből az üveget, és egyben lángba borította az asztalt, valamint a húszéves egyetemistát. A Xiaoqian nevű lány testének nyolcvan százalékán égett meg. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és a beszámolók szerint kritikus állapotban van. A fiú, akivel egy asztalnál ült, a fején és a nyakán égett meg. A pincérnő kisebb égési sérülésekkel megúszta az esetet.

Az esetről készült felvételt csak erős idegzetű, felnőtt olvasóink nézzék meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik