Közélet

Ledobta hétnapos fiát egy veszekedő pár a 11. emeletről

A betonra zuhant csecsemő életét már nem tudták megmenteni a kiérkezett mentősök. Apja utána akart ugrani, de megállították.

Az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki, hogy a kínai Xi’an városában élő fiatal házaspár melyik tagja volt az, aki lehajította a hét nappal korábban született kisbabát a család 11. emeleten található lakásából, ahonnan a csecsemő lezuhanása előtti percekben hangos veszekedést hangjai szűrődtek ki a szomszédok elmondása szerint – írta a Shanghaiist. A helyi rendőrség nem közölt részleteket a haláleset után a házat megrohamozó kínai újságíróknak, csak annyit, hogy nyomoznak az ügyben.

A kisfiút kedd reggel, helyi idő szerint nagyjából reggel nyolc órakor dobták ki az épületből, a 1101-es számú lakásból. Pár perccel később egy nő rohant oda az azonnal életét vesztett csecsemőhöz, és sírva térdelt mellé – mondták el szemtanúk. Nem sokkal később pedig a gyerek apját úgy kellett visszatartani, hogy ne ugorjon le ő is a lakásból.

A rendőrség csak annyit közölt a sajtóval, hogy a gyerek szüleit kórházba szállították elmeorvosi vizsgálatra. Valamint azt, hogy még nem tudták őket kihallgatni az eset körülményeiről, mert nem voltak olyan állapotban, hogy ki tudják őket kérdezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik