Közélet

Holtan találtak az eltűnt ajkai férfira

A kutatásban részt vevő alapítvány Facebook-bejegyzése szerint a korábi keresési helyszíntől nem messze megtalálták a 25 éves ajkai férfit.

Meglett Nagy Kristóf 25 éves ajkai fiatalember, aki augusztus 18-án ismeretlen helyre távozott – írja az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány péntek délután öt órás Facebook-bejegyzésében. A posztból az is kiderül, hogy a szerdai keresésük utolsó helyszínétől pár száz méterre találtak rá a férfire. A rendőrség még nem erősítette meg az információt.

A BorsOnline információi szerint egy idős férfi kukoricása után, a patak és a vasút utáni telken találtak a holttestre. Úgy tudják, hogy a fiatalember egy póznára mászott fel, amelyre ráfogott, és halálra rázta az áram

Még szerdán is komoly erőfeszítéseket tettek Nagy Kristóf megkeresésére. Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány, a Cserhát mentőkutyás, a Különleges mentő, az Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület emberei igyekeztek megtalálni a férfit, méghozzá nyomkövető és területkutató kutyák, alpin- és búvártechinka, drónok és hőkamera bevetésével. A szervezők több száz önkéntesre is számítottak.

Korábbi cikknkből kiderül, hogy a mentésben részt vevő alapítvány Vivien több mint 200 kutatásban vett részt és 10-ből hat esetben az ő csapatának köszönhető a siker, a maradék 4 pedig tisztán a rendőrségé, illetve önként hazamentek az eltűntek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik