Közélet

Több százan az eltűnt ajkai fiatal nyomában

Kutyákkal és drónokkal is keresik a 25 éves Nagy Kristófot

Nagy erőkkel keresik azt a fiatalt, aki augusztus 18-án tűnt el Ajkáról. A rendőrség korábbi közlése szerint Nagy Kristóf 25 éves, és este 7 órakor ment el Petőfi Sándor utcai otthonából, azóta nem találják.

A veol.hu szerint a fiatalt eddig is rengetegen keresték, rokonok, ismerősök és százhét önkéntes. Akkor a környéket fésülték át, illetve kedvenc kerékpárútvonalait. Szerdán azonban ennél is többen indulnak a felkutatására, mint írják, újabb helyszíneken, gőzerővel szervezik a keresést. Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány, a Cserhát mentőkutyás, a Különleges mentő, az Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület emberei igyekeznek megtalálni a fiút, méghozzá nyomkövető és területkutató kutyák, alpin- és búvártechinka, drónok és hőkamera bevetésével. A szervezők több száz önkéntesre számítanak.

Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány Facebook-oldalán azt írja, mivel a vasárnapi keresés sikertelenül végződött, ezért nagyobb erőket mozgósítottak, azonban továbbra is várják a civilek, önkéntesek jelentkezését. Aki szeretné segíteni a kutatást, az eltuntgyerekekert@gmail.com-on, illetve a Facebookon is jelezheti részvételét. A kutatásban résztvevők egyébként szerdán, délelőtt 10 órakor találkoznak az Ajka Hotel parkolójában.

Nagy Kristóf 170 centiméter magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, mindkét felkarján tetoválás található. Eltűnésekor szürke-fekete színű zipzáras, kapucnis melegítő frlsőt, valamint zsebénél fehér szegélyes szürke térdnadrágot viselt. Amikor utoljára látták, lábán világos vászoncipő volt. Egy zöld-fehér kerékpárral hagyta el otthonát.

Aki látta, vagy tud valamit a hollétével kapcsolatban, tegyen bejelentést a rendőrségen.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik