Közélet

Majdnem meggyilkolta a kutya a soltszentimrei kisfiút

A fejéről is letépte a bőrt az a német juhászkutya három héttel ezelőtt, amely akár a kisfiú halálát is okozhatta volna, ha nem rángatják le róla – írja a Blikk. A kutya azóta is szabadon mászkálhat az utcán.

A sebhelyek talán soha nem tűnnek el az arcáról annak a kisfiúnak, akit szabályosan megskalpolt egy német juhászkutya. Az ötéves Martin a mai napig képtelen feldolgozni a három héttel ezelőtti rettenetes élményt.

A kisfiú éppen négy pajtásával játszott a soltszentimrei játszótéren, amikor a hatalmas eb nekiugrott. Édesapja szerint a támadás végzetes is lehetett volna, de az állat gazdájának fia az utolsó pillanatban szerencsére lerángatta a kutyát gyermekéről.

„Az állat előbb fellökte, majd félig megskalpolta. A bal szeme majdnem odalett. A fejét és az arcát több öltéssel varrták össze, de ennyi nem volt elég. Olyan mélyek voltak a sebei, hogy azokat végül altatásos műtétben húzták össze.” – nyilatkozta az apa a Blikknek.

A férfi szerint a kutya a történtek után is szabadon mászkálhat. Már a támadás másnapján is látta az utcán. Ő úgy tudja, hogy az eb gazdája önkormányzati dolgozó. Nagy István polgármester a lap megkeresésére csak annyit válaszolt, hogy „ez nem a Blikkre tartozik”. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságnál mindenesetre az ügyben nyomozás indult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik