Közélet

Soroksári gyilkosság: spirituális nyomozó rémisztget

A tavaly szeptemberben kocogás közben meggyilkolt nő férjét lélekolvasó kereste meg, hogy fia veszélyben lehet – írja a Bors.

Kardos Lajos szerint amióta 200 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, volt néhány furcsa megkeresés. „Nemrég telefonon hívott fel egy magát spirituális nyomozóként megnevező hölgy, aki döbbenetes dolgokat állított – mondta el a Borsnak az áldozat férje. – „A nő szerint többen végeztek a feleségemmel. Az egyik tettes azzal fenyegette, hogy a fiunkkal is végezhet.”

A Bors utolérte Porkoláb Zsuzsa lélekolvasót, aki harminc éve foglalkozik ezotériával, és az ő édesanyja is gyilkosság áldozata lett.

Léleklátó nem először keveredett az ügybe. Korábban a Blikk írta meg, hogy Lilla King jósnő szerint egy férfi megbízásából, másik három gyilkos végzett Kardos Krisztinával. A jósnő a helyszínre is ellátogatott, és a férj szerint valóban azt a helyet találta meg, ahol felesége vére itathatta át a talajt.

Korábban átvizsgálták a rendőrök Kardos Lajos csónakházát. Egy rossz rozsdás kalapácsot és egy törött pengéjű kést foglaltak le csütörtökön a rendőrök Kardos Lajos csónakházában, a baltát viszont nem vitték el.

A nőt tavaly szeptember végén ölték meg, holttestére Soroksáron, a bozótosnál találtak rá. A holttest állítólag meztelen volt és csupa vér. Támadója bestiális módon végzett vele, összeverte és megfojtotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik