Közélet

Jóssal oldanák meg a soroksári gyilkosságot

Lilla King szerint egy férfi megbízásából, másik három gyilkos végzett Kardos Krisztinával tavaly ősszel – írja a Blikk. A férj szerint a jósnő valóban azt a helyet találta meg, ahol felesége vére itathatta át a talajt.

A jósnő a soroksári nő férjéve, Kardos Lajossal ment ki a futóútra. „Már a nyomozás elején megkeresett egy látnok, de akkor nemet mondtam. Azonban eltelt tíz hónap, és bevallom, kétségbeestem. Végső elkeseredésemben jósnőhöz fordultam. Kimentünk a helyszínre, csak azt a helyet mutattam meg neki, ahol megtalálták a feleségem holttestét, onnan ő indult el” – mondta a férj a Blikknek.

Lilla King nagyjából arra indult el, amerre a nyomozáskor a nyomkövető kutya is befutott. „Megállt egy helyen, s azt mondta, szerinte itt gyilkolták meg a feleségemet.” A férfi szerint ez az a hely volt, ahol másnap a barátjával találtak egy vérfolthoz hasonló szennyeződést.

A látnok korábban arról beszélt a Blikknek, hogy négyen vettek részt a gyilkosságban. Egy kitervelte, majd három ismerősét bevonta. A jós szerint a férfi egy korábbi sérelmét akarta megbosszulni Krisztinán, mert szerinte a nő visszautasította őt.

Kardos Lajos nemrégiben 200 ezer forint nyomravezető díjat tűzött ki felesége gyilkosának a fejére.

Olvasói sztorik