Közélet

Tömeges karambol és négyes ütközés az M1-esen

Bicskénél égy autó ütközött, nem messze onnan pedig hét jármű karambolozott. Egy kamionos eltűnt.

Két baleset is történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 30-as, illetve a 29-as kilométerszelvényében, a Bicske és Herceghalom közötti szakaszon. A 30-as kilométernél négy autó karambolozott, ebben a balesetben nem sérült meg senki. A 29-es kilométerszelvénynél pedig újabb hét jármű – négy kocsi, egy kisteherautó és két kamion – ütközött össze. Ezen a helyszínen ketten könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A műszaki mentést a tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók végzik. Az autópályát a hatóság lezárta, a forgalmat a 39-es kilométernél – a bicskei lehajtónál – leterelik, a pályára a 27-es kilométernél – Herceghalomnál – lehet visszatérni – közölte a katasztrófavédelem.

A Hír24 úgy tudja, utóbbi baleset egyik érintettje, egy kamionsofőr elhagyta a helyszínt, őt helikopterrel keresik a környéken.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedd este közölte az MTI-vel, hogy feloldották az útzárat az M1-es autópályán a 29-es és 30-as kilométerszelvényben is, a forgalom zavartalan.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik