Közélet

Első útján felborította az autót a tanulóvezető

Egy ilyen kezdet után nem lenne csoda, ha soha többé nem akarna volán mögé ülni.

Nem sokszor fordul elő, hogy egy autóbalesetről széles mosollyal az arcán tud beszámolni egy televíziós híradó tudósítója, de ez egyike a ritka eseteknek. A könnyed hangvétel leginkább annak köszönhető, hogy senki sem sérült meg. És persze annak, hogy az autót felborító tinédzser lánynak a legeslegelső vezetési óráján sikerült a tetőre borítani a járművet.

Az eset a Massachusettsi Waltham városában történt, és a helyi rendőrségnek köszönhető, hogy már az egész Egyesült Államok – és a világ – nevethet a volán mögött ült, és legnagyobb szerencséjére meg nem nevezett tinédzser lányon. A tetőn fekvő autóról készült képet ugyanis a rendőrök hozták nyilvánosságra Twitter-oldalukon, azzal a szöveggel: “Az első vezetési lecke nem sikerült valami jól.”


Az első órán borította fejre az autót a tanulóvezető
Fotó:

Szerencsére sem a lány, sem pedig az oktató nem szenvedett komoly sérüléseket. Egészen pontosan “nagyon könnyű sérülésekkel” megúszták, amikor az autó a csendes kis utcán nekiment egy kerítésnek, majd egy fának csapódva megfordulva állt meg egy zebrán.

Az esettel kapcsolatban a Boston.com felhívta a figyelmet a Reddit egyik fórumára, ahol tanulóvezetők hatalmas hibáit sorolják fel. Mi most csak kettőt emelnénk ki a sok közül. Azt a tanulóvezetőt, aki vizsga közben két macskát gázolt halálra, valamint azt, aki szó szerint vette a “körforgalomon menjen egyenes át” utasítást, és keresztülgázolt a körforgalom közepén lévő virágágyáson.

Önök tudnak valamit hasonló tanulóvezetői hibáról? Osszák meg a kommentekben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik