Közélet

Esélye sem volt az ittas tanulóvezetőnek

Az amerikai férfinak ezúttal sem sikerült átmennie a forgalmi vizsgán, igaz, el sem jutott odáig, hogy megpróbálkozzon vele.

Az 53 éves, New Jersey-i lakos, Stephen Goss már akkor elviselhetetlen alkoholszagot árasztott, amikor beült az oktatója mellé, ezért a vizsga előtt rendőrt hívtak, hogy a tanulót megszondáztassák.

Ez egy meglehetősen rossz kombinációnak bizonyult
Fotó: Norhfoto

A kiérkező rendőröket az alkoholmámorban úszó férfi a járó motor mögött várta meg, de elindulni már nem volt lehetősége.

Miután Mr. Goss megfújta és kiakasztotta az alkoholszondát, természetesen nem próbálkozhatott a jogosítvány megszerzésével, cserébe eljárás indult ellene, amiért ivott és vezetni próbált.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.