Közélet

Mégis afrikai méreggel ölhette meg magát Welsz

Korábban az igazságszérumként emlegetett szer is szóba került, de valószínűbb, hogy az Afrikában otthonosan mozgó vállalkozó, inkább a forró kontinensről szerezte be a mérget.

Még mindig nem tudni pontosan, milyen méreg okozta az afrikai útlevelekkel kereskedő üzletember halálát. Noha a legújabb hírek az amerikai kivégzéseknél is használt úgynevezett igazságszérumról szólnak, a Best úgy tudja, sokkal inkább afrikai méreg kerülhetett Welsz Tamás szervezetébe.

Eddig senki sem beszélt arról, hogy az üzletember útjai során komoly érdeklődést tanúsított különféle afrikai rituálék, úgynevezett vudu szertartások vagy szangoma összejövetelek iránt. A környezetében mindenki meg van győződve arról, hogy az üzletemberrel valamilyen afrikai méreg végzett. Teljesen kizártnak tartják, hogy a fekete kontinensen otthonosan mozgó, politikai és gazdasági körökkel bennfentes kapcsolatot ápoló férfi milliókat fizetett volna egy gyógyszerésznek az igazságszérumként is emlegetett szerért. Szűkebb köreiben sosem titkolta, menynyire érdeklik az ilyesfajta szerek, illetve a rituális gyilkosságoktól sem visszariadó, egész Afrikát behálózó szekták.

További részletekről az e heti Best magazinban olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik