Közélet

Élve temettek el az első randin egy nőt

A 25 éves nő a neten ismerkedett meg a fiúval, aki később élve temette el a háza kertjében. Méghozzá véletlenül.

A Franciaországban élő Mina el Hourai több hónapon át tartó internetes ismerkedés után döntött úgy, hogy végre élőben is szeretne találkozni a marokkói Fezben élő férfival – írta a news.com.au. A 25 éves nő május 19-én érkezett meg a városba, kivett egy szobát egy ötcsillagos szállodába, majd elindult az első, és egyben utolsó randevújára, abban bízva, megtalálta élete szerelmét.

Az esetről szóló beszámolókban meg nem nevezett férfi később a rendőrségnek elmondta: a randevú mesésen alakult, minden rendben volt, egészen addig a pillanatig, amíg a nő váratlanul össze nem esett, és látszólag teljesen élettelenül el nem terült a földön. A férfi ekkor pánikba esett. Azt hitte, hogy a fiatal nő meghalt, és ahelyett, hogy jelentette volna az esetet, úgy döntött, hogy sietve megszabadul a testtől, és elásta a kertjében.

A férfi erről senkinek sem tett említést, abban bízva, soha nem fog fény derülni az esetre. Arra úgy tűnik nem számított, hogy el Hourai szülei keresni kezdik lányukat, miután nem tudták elérni. Fezbe utaztak, és jelentették a rendőrségen a lány eltűnését. A rendőrök ekkor kikérdezték a férfit, és házkutatást tartottak otthonában, ahol egy sáros nadrágot és egy lapátot találva felásták a kertet, és megtalálták a nő holttestét.

Az csak ezután derült ki, hogy a fiatal nő nem volt halott, amikor a férfi eltemette. Mint kiderült, a nő cukorbeteg volt – amiről senki sem tudott – és diabéteszes kómában volt, amikor el lett földelve a kertben. A nő elásását bevalló férfi ellen nem szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást a marokkói hatóságok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik