Közélet

Kimászott sírjából egy élve eltemetett férfi

A félholtan elhantolt férfi egy halottait meglátogató nőnek köszönheti életét, aki látva a föld alól előmászó „holttestet”, első ijedtségében még elfutott.

A nő először csak elhalt hangokat hallott meg a brazíliai Ferraz de Vasconcelos városában lévő temető egyik sírja felől, majd észrevette, ahogy egy férfi próbál meg kétségbeesetten kimászni a föld alól – írta a Daily Mail. „Kezei és a fej kint volt és karjait mozgatva próbált kiszabadulni” – mondta el a névtelenséget kérő nő, aki annyira megrémült a látványtól, hogy sikoltozva rohant el.

Nem sokkal később azonban lenyugodott, visszatért, és jelentette az esetet a rendőröknek, akik elmondása szerint nem nagyon akarták elhinni, hogy igazat beszél, és azt hitték, hogy csak viccelődik velük. Végül a temetői dolgozók segítségét kérte, hogy erősítsék meg a rendőrségnek, nem egy tréfáról van szó, és komolyan beszél. A sírból előmászó férfit végül kimentették, és kórházba szállították, ahol jelenleg is lábadozik.

A rendőrség gyanúja szerint a volt önkormányzati dolgozó egy verekedésbe keveredett a városban, és a csúnyán összevert férfit támadói ásták el az üres sírhelyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik