Közélet

Élve temették el a kétgyermekes anyát

A kertészek kirabolták és elásták a 41 éves nőt; halálát fulladás okozta.

Életfogytiglani börtön várhat arra a két amerikai férfira, akik élve eltemették áldozatukat.

A camdeni (New Jersey állam) Fatima Perez eltűnését a családja jelentette be a rendőrségen, miután a nő elment otthonról, de nem jelent meg munkahelyén. A 41 éves asszony autót szeretett volna vásárolni; így 8000 dollár (körülbelül 1,78 millió forint) készpénzzel indult el. A család állítása szerint egy helyi kertészeti cég tulajdonosa, Carlos Alicea-Antonetti vette őt fel, hogy elvigye az autóvásárlás színhelyére.

A vádiratból kiderül, hogy Perez és a 36 éves férfi között vita támadt, majd dulakodás következtében a nő kiesett a kocsiból. Sikerült visszamásznia a járműbe, ezek után a kertész felvette egyik alkalmazottját, az 57 éves Ramon Ortizt. A nőt megkötözték, szájára szigetelőszalagot tettek. Egy a városon kívüli elhagyatott erdős területre hajtottak, ahol a kétgyermekes anyát elásták. A nő ekkor még életben volt; halálát fulladás okozta.

A két férfi egy helyi szállodában húzta meg magát, ám a nyomok hozzájuk vezettek. A szobájukban 7000 dollár készpénzt és egy kikapcsolt mobiltelefont foglaltak le a rendőrök.

Amennyiben kimondják a bűnösségüket, a két férfi várhatóan életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik