Közélet

Családirtás Magyarbánhegyesen: megtalálták a gyilkos fegyvert

 

Két embert agyonlőtt, kettőt megsebesített egy 47 éves vésztői férfi két hete. A rendőrség a Kettős-Körösben bukkant rá a brutális bűncselekményhez használt lőfegyverre.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának rendőrei 2014. május 23-án Békés külterületén, a Kettős-Körösben megtaláltak és lefoglaltak egy maroklőfegyvert – írja a police.hu. A rendőrség helyszíni szemlén találta meg a fegyvert, amit a rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 15-én a Magyarbánhegyesen történt bűncselekmény elkövetésekor használtak.

Mint ahogy arró beszámoltunk, egy 47 éves vésztői férfi két embert agyonlőtt, kettőt megsebesített. A tettest elfogták a rendőrök. Az egyik túlélőről, egy 27 éves nőről, aki négy lövést kapott a hasába, korábban elterjedt, várandós volt, de ezt cáfolta az egyik hozzátartozó.

A vésztői férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért elégtételt vett párján és azokon, akiket a nő otthonában talált, majd a két kiskorú gyermeket magához vette. Később a férfi feladta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik