Közélet

Magyarbánhegyes: nem volt terhes a hasba lőtt asszony

Küzdenek a lövöldözés két túlélőjének az életéért. De az egyik hozzátartozó annyit elárult, a hasba lőtt nő, a híresztelések ellenére nem volt várandós.

A családi drámáról korábban a Hír24 is beszámolt, Két embert agyonlőtt, kettőt megsebesített egy 47 éves vésztői férfi, akit elfogtak a rendőrök. Az egyik túlélőről, egy 27 éves nőről, aki négy lövést kapott a hasába, korábban elterjedt, várandós volt, de ezt cáfolta az egyik hozzátartozó a Borsnak.

A beol. hu információi szerint a vésztői férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért elégtételt vett párján és azokon, akiket a nő otthonában talált, majd a két kiskorú gyermeket magához vette. Később a férfi feladta magát.

Csak gázpisztolyt vitt magával

A Bors információi szerint a férfi öt évvel korábban elhagyta akkori feleségét és gyerekeit egy fiatal lány kedvéért, pedig az asszony harmadik gyerekükkel volt terhes. Később a bulvárlap szerint új partnerétől egy lánya született a férfinak, de feltűnt a lány korábbi barátja. A nő Németországba költözött, majd hazatértekkor bejelentette, magával viszi a kislányt, amibe a férfi nem tudott belenyugodni.

Riválisával egyszer össze is verekedett, majd vallomásában azt mondta, nem akart ölni, csak egy gázpisztolyt vitt magával. Azonban a másik férfinél éles fegyver volt, kiütötte a kezéből, majd lelőtte őt. Ezt követően egykori anyósára, valamint annak élettársára lőtt, majd a házból kisiető volt barátnőjét vette célba, négyszer találta el. Ötéves kislánya a házban volt, nem látta a lövöldözést. Az eset után az apa, T. Lajos beszaladt érte, a földön fekvőkről pedig azt mondta, csak elestek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik