Közélet

Aligátor állította meg az autótolvajt

Rengeteg ellopott jármű lehet annak a tolvajnak a számláján, aki egy veszélyes hüllőnek köszönhetően bukott meg.

A rendőrjárőr szem elől tévesztette a lopott Hondával menekülő, már rég óta keresett autótolvajt a floridai Miamiban. Hamarosan mégis bilincs kattant a 22 éves Calvin Rodriguez csuklóján, hála egy közbelépő aligátornak.

Rodriguez nagy sebességgel hajtott a város utcáin, még az után is, hogy sikerült leráznia az őt üldöző rendőrautót. Hamarosan azonban páros lábbal taposott a fékbe, és félrerántotta a kormányt, amikor észrevett, hogy egy termetes aligátor megy át előtte az úton. Az autó felborult, de a gyanúsított nem sérült meg komolyabban. Ennek ellenére az autóban maradt: nem mert kiszállni, hátha az utcán vár rá a veszedelmes hüllő.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek nyomát sem találták az aligátornak, Rodriguez azonban később mindent megmagyarázott nekik, amikor részletes vallomást tett – írja a Sunday World. Egy ismerőse azt nyilatkozta a fiatal autótolvajról, hogy amikor elköt egy járgányt, néhány napig furikázik vele, aztán elpasszolja és máris néz a következő után. Nem tudni mióta csinálja mindezt, ahogy azt sem, hány autót lophatott el összesen, amíg az aligátor meg nem állította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik