Élet-Stílus

Valóra váltotta a kamasz fiúk álmát

Hivatásos jó nő, vagyis pom-pom lány kísérte el a bálba a 17 éves Michael Ramirezt.

Amerikai filmek és sorozatok állandóan visszatérő témája a középiskolások végzős bálja. Az esemény valódi státuszháború, melyben a kamasz annyit ér, amennyire népszerű a kísérője és ütős a megjelenése.

Az egyébként nem túl népszerű Michael Ramirez, a texasi Houstonból idén úgy döntött, hogy mer nagyot álmodni. Hivatalos Twitter oldalán megkérdezte a város NFL csapatának egyik legdögösebb, hivatásos szurkolólányát, Caitlynt, hogy ha tízezren megosztják a posztját, és ráadásul szépen kéri, elkísérné-e őt a bálba – írja a Telegraph.

„Természetesen” – érkezett kisvártatva a válasz, mire a fiú beizzította a Twitter-fiókját, közzétette az üzenetváltást, a következő címmel: „OSSZÁTOK, OSSZÁTOK, OSSZÁTOK”. A számláló pörgése 11265-nél állt meg. A pom-pom lány másnap egy pár szandálról és ékszerekről készült fotót posztolt a következő szöveggel: „Megvannak a kiegészítőim a bálra”.

Caitlyn limuzinnal ment Michel Ramirezért. A fiú alighanem élete legjobb estéjét kapta tőle, annak ellenére, hogy a pom-pom lány mellett egész este állnia kellett a vendégek rajongó ostromát. Caithlyn mindenesetre még másnak is a fantasztikus bálról twittelt, és megköszönte lovagjának a meghívást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik