Közélet

Letartóztatták, mert lefeküdt a feleségével

Házasságot kötni kiskorú lánnyal, törvényes. Szexuális viszonyt kezdeni vele, bűncselekmény.

Kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekmény gyanújával tartóztattak le egy 41 houstoni drámapedagógust. A féri azért került rácsok mögé, mert lefeküdt a feleségével. Egy tizenhat éves lányt vett el. A texasi hatóságok szerint a kiskorú lánnyal kötött házasság teljesen rendben van, ám a szexuális viszonyt kezdeni vele bűncselekmény – jelentette a Reuters.

Ilich Guardiola (fotó: Facebook)

Az Egyesült Államokban leginkább japán rajzfilmek szinkronhangjaként ismert Ilich Guardiolát másfél hónappal ezelőtt, egy forgalmi ellenőrzés során állították meg a rendőrök. A motorján vele utazott egy tizenhat éves lány is, akiről saját érdekében semmilyen információt sem osztanak meg a hatóságok. A rendőrök hosszasan kérdezősködtek a férfi és a lány kapcsolatáról, de végül elengedték őkat.

A férfi nem sokkal az incidens után elvette a lányt Las Vegasban, az esküvőn a lány anyja is jelen volt. A rendőrség szerint cáfolhatatlan bizonyítékuk van arra, hogy a pár a törvényes házasságkötés után aktív szexuális életet kezdett. A férfit vasárnap őrizetbe vették, mert a hatályos törvények alapján bűncselekmény, 17 évesnél fiatalabb személlyel szexuális viszonyt kezdeni. Függetlenül attól, hogy a törvényes férj, vagy egy idegen teszi ezt. A bíróság 50 ezer dolláros óvadékot állapított meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik