Közélet

Szerelemből végzett a kutyájával

Halálra éheztette egy randi reményében.

A 38 éves Luis Moreno és egykori barátnője még 2008-ban vettek egy amerikai pitbull terriert. Kapcsolatuk 2012-ben véget ért, a kutya pedig sajnos a férfinál maradt. Sajnos, ugyanis miután a Phoenix állambeli férfi hiába akart kibékülni és újra összejönni egykori párjával, úgy döntött, hogy a közös kutyával próbál kizsarolni egy randevút a nőből.

Wiggles halott, remélem boldog vagy, te r*****” – állt az egyik SMS-ben, amire a nő azonnali visszahívással reagált. Mikor kiderült, hogy az állat rendben van, megszakította a hívást. Később a férfi azzal ijesztgette exét, hogy a kutya beteg, de mikor a nő az orvosi költségek megosztása miatt telefonált, Mr. Moreno inkább randit javasolt.

Az utóbbi hetekben konkrét zsarolássá fajult a dolog: a férfi kiéheztette a kutyát, a szívszorító látványt pedig elküldte volt párjának.

Mikor ez sem jött be, szerdán elvitte a pitbullt egy állatmenhelyre és azt állította, hogy az utcán találta. Wiggles annyira reménytelen állapotban volt, hogy az orvos inkább elaltatta.

Az állatkínzó nem úszta meg tettét, rövid nyomozás után letartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik