Élet-Stílus

Hős macska zavarta el a gazdájára támadó kutyát

Az autista kisfiúra váratlanul támadt rá a szomszéd kutyája. Szerencsére a segítség a közelben volt.

Tarát, a 4 éves örökbefogadott macskát mára egy egész világ ismeri. Az hagyján, de hősként is tisztelik. Nem véletlenül, a közelmúltban ugyanis olyat tett, amit bársonytalpú rokonai nem sűrűn: nekiment egy kutyának azért, hogy megmentse gazdáját.

Az amerikai Bakersfieldben történt esetet a család biztonsági kamerája rögzített. A felvételen jól látszik, ahogy a 4 éves Jeremy, a ház előtti feljárón játszik biciklijével, amikor a semmiből feltűnik a – mint kiderült – szomszéd kutya, majd minden előzmény nélkül ráront a kisfiúra és marcangolni kezdi a lábát.

Tara ekkor lépett közbe. Mint a villám vetődött a kutyára, majd miután sikerült megfutamítania, még üldözőbe is vette. Azóta kiderült, hogy a kisfiúnak szerencsére nem esett komolyabb baja, igaz, a lábán lévő harapásokat össze kellett ölteni.

Világhírű macskájával, Tarával azóta már a karosszékükből ülve közös interjút is adtak, amit itt tud megnézni.

UPDATE

Mint kiderült, a szomszéd kutyát nem kiengedték, hanem megszökött gazdájától, amikor a férfi megpróbált kiállni az autójával. Állítólag soha nem szerette a gyerekeket és a bicikliktől is kiskora óta félt. A támadás után a helyi állatorvoshoz szállították, ahol tíz napig megfigyelik, majd minden bizonnyal elaltatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik