Közélet

Megszólalt a gazdagréti kutyagyilkos

A kiskutyát az ötödikről kihajító Enikő azzal magyarázta tettét a Borsnak, hogy a Jack Russell-terrier megharapta ötéves kislányát.

A dajkaként dolgozó Enikő otthona csukott ajtaján keresztül a Borsnak elmondta, nem bánta meg tettét. Szerinte arról senki sem beszél, hogy a kutya megharapta az ötéves lányát, és két órán keresztül varrták össze a száját.

„Gratulálok annak a háromezer embernek, aki most gyászolja a kutyát. Mi lett volna, ha a kislányom torkát harapja el? Akkor is a gyilkos kutyát védené minden­ki?!” – kiabált ki a lakásból.

A kutya gyilkosa egy közeli óvodában dolgozik, amelynek vezetője korábban elmondta, hogy tudnak az interneten nagy felháborodást kiváltó esetről. A nő valóban a munkavállalójuk, de már több mint két hónapja „tartós betegállományban van”.

A Jack Russell-terriert közel egy hete dobták ki az ablakon a 11. kerületben. Az esetre egy járókelő lett figyelmes, aki rögtön orvost hívott az állathoz, de hiába. A kutyát el kellett altatni. Mivel a kutyában chip volt, így meg tudták keresni a tulajdonost, aki közölte, a költségeket fizesse, aki akarja, ő nem fogja. A Bors úgy tudja, hogy végül az állatkínzással vádolt nő édesanyja kiegyenlítette a számlát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik