Közélet

Bankban szexelő párt fotóztak (18+)

A rendőröknek kellett szétválasztaniuk és hazaküldeniük egy párt, akik egy banki ATM mellett esett egymásnak, a járókelők legnagyobb megrökönyödésére.

Az eset még hétfőn, nagyjából hajnali négy órakor történ a spanyol Oviedo városában, egy bank bejáratánál lévő ATM mellett – írta a The Local spanyol kiadása. Mivel a pénzkiadó – ahogy az lenni szokott – egy üvegajtó mögött volt, a korai órán arra járó embereknek nagyon is jó rálátása volt az automata mellett, a földön szeretkező párra, akiknek akciójáról azonnal fényképeket kezdtek készíteni, amelyek hamar az interneten landoltak.


Nem érdekelte őket az ajtón kívül rekedt nézőközönség
Fotó:Twitter

A szanaszét dobált levetett ruháik között egymásba feledkezett párt azonban egyáltalán nem zavarta a nézőközönség és a vakuk villogása, folytatták a szexet, és még akkor sem akartak leállni, amikor már a rendőrök is megjelentek. A rendőrök először csak bekopogtak, hátha ezzel sikerül felkelteni figyelmüket, de nem jártak sikerrel.

Végül berontottak és a beszámolók szerint egyikük ráüvöltött a férfira és a nőre, hogy „álljanak fel és öltözzenek”. Egy rendőrségi szóvivő elmondása szerint „a pár engedelmeskedett”, a rendőrök feljegyezték az adataikat, majd hazaengedték őket. A rendőrség a pár ellen nem emelt vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik