Közélet

Orális szex vetett véget az esküvői idillnek

Döbbenten nézte a kitóduló násznép a templom pázsitján zajló aktust.

A rendőrség, egy esküvő közepén tartóztatta le az 56 éves Wilson Benallyt, és a 60 éves Sandra Krusert, mert erősen ittas állapotban nyilvánosan szeretkeztek a Sacred Heart katolikus templom gyepén Salt Lake Citiyben – írja a Daily Mail.

A Sacred Heart templom (Google Street View)

A pár nem a násznéphez tartozott, éppen csak arra jártak, és ott kaptak kedvet az együttléthez. Már javában belemelegedtek, amikor az ifjú pár, és a vendégeik kitódultak a templomból. A sokkos násznépből, csak egyetlen embernek volt annyi lélekjelenléte, hogy kirohanjon az utcára, és leintse az éppen arra haladó rendőrautót.

Az elkövetők (Salt Lake City Police)

A közeg azt írta a jelentésébe: „Mr Benally nyelve, és ujja bent volt Miss Kruser vaginájában”. Mivel a pár, a rendőr többszöri felszólítására sem hagyott fel az aktussal, kénytelen volt őket erővel szétválasztani. Mindkettőjüket letartóztatták, és megyei börtönbe szállították. Közszeméremsértéssel, és közterületi, ittas botrányokozással vádolták meg őket, óvadékukat fejenként több mint kétezer dollárban (több mint négyszázezer forint) állapították meg. Kisebb kihágások miatt Sandra Krusert korábban 15, Wilson Benallyt pedig nem kevesebb, mint 105 alkalommal ítélték már el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik