Közélet

Gázpalackot kötözött terhes barátnőjére, majd meggyújtotta

A kínai férfi az ágyából vonszolta ki 21 éves barátnőjét, autóba rakta, egy gázpalackot kötözött rá, majd kocsikázni indult vele. Akkor gyújtotta fel, amikor a közben riasztott rendőrök az útját állták.

A 36 éves férfi hat hónapja ismerkedett meg Li Mouliannal, akivel csak egy egyéjszakás kalandja volt, de a nő terhes lett, és utána úgy döntöttek, hogy együtt maradnak – írta a Huffington Post. A 21 éves nő a családja figyelmeztetésére ellenére kötötte össze életét Xu Fannal – közölte a nő nagybátyja, aki szerint a férfiről az eset után nyilvánvalóan bebizonyosodott, hogy mentális problémái vannak.

Az esetről szóló beszámolók szerint Xu Fan álmából verte fel hat hónapos terhes barátnőjét, akit azzal vádolt, hogy meg akarta ölni a szüleit, és közölte vele, hogy meg fogja ölni. Ezután egy gázpalackot kötözött rá, az autójába rakta, majd kocsikázni indult Huizhou városában vele. Közben a rendőrség is elkezdte keresni, miután egy szomszéd látta az esetet, és bejelentést tett.

A rendőröknek sikerült is megtalálniuk a párt, és elállták az a férfi útját, aki ekkor meggyújtotta a gázpalackokat és az autóból lángok csaptak fel. A rendőrük először a nőt menekítették ki az égő autóból, majd a férfit, aki sokkal rosszabb égési sérüléseket szenvedett, mint Moulian. Mindketten kórházba kerültek, ahol végül egy szobába kerültek, és egymás mellett feküdtek, miközben az orvosok az életükért küzdöttek.

A beszámolók szerint a férfinek nincsen esélye arra, hogy élve megússza az esetet, míg a nő és gyereke várhatóan életben fog maradni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik