Közélet

Szalonnával próbálta meg felgyújtani volt barátja házát

Azt remélte, ha sikerrel jár a férfi, kénytelen lesz beköltözni hozzá.

Nem az legviccesebb pontja ennek a kriminek, vagy inkább thrillernek, hogy egy 31 éves nő egy félkilós szalonnadarab segítségével próbálta meg felgyújtani a volt barátja házát, hanem az, hogy az elkövető neve Crispi, vagyis majdnem crispy, ami magyarul ropogóst jelent. Márpedig a ropogós kifejezés az Egyesült Államokban annyira összenőtt a baconnel, hogy a szótárak így magyarázzák a crispy jelentését: „mint a sült szalonna”.

Visszatérve a mi Crispinkhez, az expasija, március 14-én hívta a rendőrséget, hogy bepanaszolja a harmincegy éves nőt zaklatás miatt – írta a utahi Desert News. Azt mondta, hogy volt nője, Cameo Adawn Crispi folyamatosan hívogatja, és számtalan SMS-t küld a telefonjára, egyszerűen nem bírja tovább. Megemlítette, hogy annak is nagyon örülne, ha a nő nem menne be többé a házába.

Egy járőrt kiküldtek a férfi házához, aki látta, hogy füst ömlik ki a nyitott ajtón. Amikor belépett, egyből észrevett egy nyitott ajtajú kandallót, amiben hatalmas tűz lobogott, körülötte a padlón izzó széndarabok hevertek. A konyhában, egy serpenyőben egy félkilós, papírba csomagolt szalonnadarab égett őrizetlenül. Mire a rendőr eloltott minden égő tárgyat, előkerült a mattrészeg Crispi is. Állapota miatt rögtön detoxikálóba szállították, így csak másnap tartóztathatták le. Az ellene felhozott vádak: betörés, gyújtogatás, zaklatás, az őrizetbe vétel akadályozása, erőszakos támadás letartóztatottként. A kijózanodott Crispi mindent töredelmesen bevallott, többek között azt is, hogy azért gyújtogatott, mert remélte, ha leég volt barátja háza, akkor majd hozzáköltözik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik