Közélet

Gyerekeivel hajtott a folyóba egy nő

Teli gázzal ment fel egy stégre, majd bele a folyóba, három gyermekével. Egy járókelő mentettek ki őket a süllyedő autóból.

Emberölés kísérlet vádjával indítottak eljárást egy 49 éves amerikai nő ellen, aki egy New Jersey-i városban a rendőrség szerint szándékosan vezette bele autóját a Delaware-folyóba – jelentette a helyi sajtó. Joann Smith állítólag padlóig nyomott gázpedállal hajtott fel egy hajókikötői stégre és folyamatosan gyorsulva zuhant autójával a vízbe.

A stég, amelyre felhajtva a nő a folyóba vezette autóját, amiben benne ült három gyermeke is
Fotó:NBC10

Az autóban volt három gyermeke is, akik szemtanúk elmondása szerint pár perccel korábban fagylaltoztak egy közeli boltban. A 13, 14 é15 éves gyermekek, valamint anyjuk életét egy éppen arra járó férfi mentette meg, aki azonnal segítségükre sietett, miután meglátta a folyóban a félig elmerült járművet.

Darnell Taylor a helyi televízióknak elmondta: éppen vacsorázni ment feleségével, amikor észrevette a járművet és meghallotta egy kislány sikoltozását. Azonnal ledobta magáról a kabátját, majd a vízbe ugorva az autóhoz úszott, miközben felesége a segélyhívót hívta. Taylor megpróbálta kitörni a jármű ablakát, de nem tudta, így az autóban rekedt kislányt kérte meg, hogy rúgja ki az ablakot, ami sikerült, és így már egyenként mindenkit ki tudott menteni a süllyedő autóból.

Az anyukát az eset után letartóztatták, és elrendelték elmeorvosi vizsgálatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik