Közélet

Hullát találtak a húsvéti tojásvadászat közben

Egy anyuka a négyéves fiával kereste a kertjükben elrejtett színes tojásokat, amikor a hátsó veranda alatt egy oszlásnak indult holttestre bukkant.

A nő már több napja érezte, hogy valami nagyon bűzlik a Tennessee állambeli Knoxville-ben álló családi házuknál, de hiába kereste, képtelen volt megtalálni a bűz forrását – jelentette a WBIR televízió. Még a füvét nyíró kertésznek is szólt, hogy tartsa nyitva a szemét, hátha neki sikerül magyarázatot találni a kertben érezhető szagra, de ő sem talált semmit.

A bűz forrását végül szerda kora este találta meg az anyuka, miközben négyéves fiával húsvéti tojásvadászatot tartott a kertben. Mint kiderült egy férfi már oszlásnak indult holttestének a szagát lehetett érezni a háznál. A hulla nagyjából hat méter mélyen volt a nagy hátsó veranda alatt, egy sötét, szűk helyen, ahol csak nehezen lehetett észrevenni.

A családi ház, és a hátsó kertre néző veranda, ami alatt a húsvéti tojásvadászat közben holttestet talált az anyuka
Fotó:WBIR

A rendőrségnek még nem sikerült azonosítania a holttestet, amely az előzetes szakértői vélemények szerint nagyjából egy hete feküdhetett a családi ház alatt. Iratokat nem találtak, ujjlenyomatot pedig már nem tudtak venni róla. A holttesten boncolást hajtanak végre, hogy megállapítsák, mi okozta a halálát. Egyértelmű jele nem volt annak, hogy bűncselekmény áldozata lett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik