Közélet

Bőröndbe rejtett holttestet találtak

Egy hídról dobták le a Los Angelesben található nagy csatornák egyikébe. Még nem tudni, az áldozat hogyan halt meg.

A gyanús bőröndöt egy önkormányzati dolgozó vette észre, aki egy várható nagy vihar előtt ellenőrizte hétfőn a hegyekből lezúduló víz elvezetésére szolgáló széles csatornát a kaliforniai városban. A munkás azt találta gyanúsnak, hogy a bőröndből műanyag zsák lógott ki. Azonnal hívta a rendőröket, akik egy férfi holttestére bukkantak a fekete táskába rejtve – közölte a CBS Los Angeles.

A holttestet feltehetően előző nap este vagy kora reggel hajíthatták a csatornába a felette átívelő hídról. „A test még nem kezdett el bűzleni, ez sokat elmond” – közölte a helyi rendőrségi szóvivő a New York Daily Newszal. A Glendale News Press információi szerint a hullán ruha volt, és nem volt feldarabolva. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta halálát. A rendőrök sem szúrt, sem lőtt sebet nem találtak rajta.

A rendőrség szerint a környéken lakók nincsenek veszélyben, mert minden arra utal, hogy a húszas éveiben járó férfi célzott gyilkosság áldozata lehetett, és feltehetően nem a környéken gyilkolták meg. „Minden bizonnyal a lehető legtávolabb vitték a gyilkosság helyszínétől” – közölte egy rendőrség szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik