Közélet

Összevertek és élve eltemettek egy kutyát

Bogi egy családi kutya volt, gyerekek közt élt. Addig, amíg valakik brutálisan össze nem verték és el nem ásták. Élve, vérezve, haláltusája közben.

Majosháza a Duna mentén Budapesttől 30 kilométerre fekszik. Itt élt a fekete labrador, Bogi. Otthonától másfél kilométerre, egy kutyáját sétáltató állatorvos talált rá a szerencsétlen állatra: meghallotta a borzalmas hörgést a föld alól. Hamarosan rátalált egy betondarabokból álló kupacra, és az alól előkerült Bogi. A kutyát – valószínűleg többen – olyan súlyosan bántalmazták, hogy az orvos minden erőfeszítése ellenére sem sikerült megmenteni az életét – írja az Állatportál.hu.

A tettesek a félholt állatot egy gödörbe rakták, súlyos betondarabokat dobáltak rá, majd otthagyták tovább szenvedni, elvérezni a kutyát. Az állatorvos a chip alapján értesítette a gazdákat, de a ők már csak szeretett kutyusuk kihűlő tetemét láthatták. Bogi a család kedvence volt, beteg kisgazdájának nem is merték megmondani, hogy mi történt négylábú barátjával.

A család nyomozásba kezdett és kiderült, a környéken nem ez az első eset, több kutya is hasonlóképp végezte. A gazdik nem fordultak a nyilvánossághoz, vagy a hatóságokhoz, mert nem is remélték, hogy az elkövetők kézre kerülhetnek. Bogi gazdái viszont nem hagyják annyiban.

A meggyilkolt kutyusról képeket és videót itt talál az Állatportál.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik