Közélet

Levágta szeretője péniszét, és lehúzta a vécén

Majd egy kalapáccsal verte agyon az altatóval elkábított férfit. Mindezt szenteste.

A héten kezdődött a bírósági tárgyalása annak a Hongkongban élő 41 éves kínai nőnek, aki még 2012. december 24-én szó szerint megszámlálhatatlan kalapácsütéssel ölte meg elkábított szeretőjét otthonában – jelentette a South China Morning Post. Yeung Ki gyilkossága azonban nem ezért a mozzanatért kerül bele a sajtóba. Hanem azért, amit a kalapácslengetés előtt tett. A nő ugyanis azzal kezdte a nős zongoratanár elleni támadást, hogy ollóval levágta a péniszét, és a szervet lehúzta a vécén.

A nő a rendőrségen beismerte, hogy hongkongi otthonában megölte a 32 éves Zhou Huit, de tagadta, hogy szándékos emberölést követett volna el. Elmondása szerint szeretője – akitől van egy négyéves gyermeke – megverte, és megerőszakolta a gyilkosság előtt, mert nem adott kölcsön neki kétszázezer hongkongi dollárt. Állítása szerint a férfi azzal fenyegette meg, hogy meztelen fényképeket tesz közzé róla az interneten, ha nem kapja meg a pénzt.

A Post beszámolója szerint Yeung 2006-ban jött össze a férfival, akivel egy év múlva elvesztette a kapcsolatot, miután több mint 150 ezer dollárt adott neki kölcsön. Végül sikerült Zhou nyomára bukkannia, és akkor tudta meg, hogy a férfinek van felesége. Az akkor már várandós nő egészen 2012-ig nem találkozott a férfival, aki abban az évben újra felvette a nővel a kapcsolatot, és többször is találkoztak. Utoljára december 24-én, a gyilkosság napján.

Yeung – miután a férfi megverte és megerőszakolta – egy levesbe rejtve altatót adott neki, majd egy ollóval levágta a férfi péniszét, és lehúzta a vécén. A félig magához tért férfi ekkor újra verni és fojtogatni kezdte a nőt, aki felkapta a közelében lévő kalapácsot, és ütlegelni kezdte a férfi fejét, amíg meg nem halt. A holttestet egy lepedőbe csavarta és egy matrac alá rejtette el. Másnap a helyi szociális hivatal munkatársainak vallotta be, hogy mit tett.

A Post azt nem írta, hogy ügyében mikorra várható ítélet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik