Közélet

A péniszével pofozta áldozatát a betörő

betörő (betörő)
betörő (betörő)

Úgy gondolhatta, a kezében lévő pisztolynál veszélyesebb fegyvert kell bevetnie a nő meggyőzésére, hogy adja oda a pénzt.

A meghökkentő fordulatot vett betörés természetesen hol máshol is történt volna, mint a bizarr bűnügyi hírek amerikai fellegvárának számító Floridában. Egészen pontosan Miami egyik elővárosában, ahol hajnali három órakor tört be egy házba két fiatal, maszkot és kesztyűt viselő betörő – írta a Miami New Times.

A rablók a hátsó ajtón kopogtak be a házba, majd amikor a ház tulajdonosa – egy férfi – kinyitotta az ajtót, a fegyveresek benyomultak, pénzt követelve. Majd betörtek abba a szobába, ahol a férfi 31 éves menye aludt. A nő fejéhez először „csak” egy pisztolyt tartottak, majd jött a felszólítás – „te szajha, hol van a pénz”.

Azt a választ, hogy nincsen nála semmiféle pénz, nem fogadták el és ekkor vette elő egyikük a pisztolynál is keményebb fegyvernek gondolt péniszét, hogy azzal fenyegesse meg a nőt. És elkezdte azzal pofozni az áldozatot, megismételve a „te szajha, hol van a pénz” kérdést.

De a „pénisszel pofozás” sem hozott a betörők számára megfelelő eredményt: nem kaptak pénzt. Ezért két tévét vittek csak magukkal. Még keresik őket. Arról a New Times nem számolt be, hogy a nő milyen személyleírást tudott adni az arcukat eltakaró, de más testrészüket nem elrejtő elkövetőkről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik