Közélet

Pedofilok bukhattak Pécsen

Az ügyészség megalapozott gyanúja szerint a család barátai zaklatták azt a tízéves fiút, akit kedvenc pudingjával és a legmenőbb számítógépes játékokkal csalt lépre a két 35 éves férfi – írja a Blikk.

Egy pécsi tízéves kiskamasznál tavaly decemberben törött el a mécses, amikor halott sápadtan érkezett haza, és azonnal a mosdóba rohant, mert hánynia kellett. Egy héttel a rosszullét után az egyik férfi I. Csaba buktatta le magát egy levéllel – derül ki a Blikkből.

„Szeretnék tőled bocsánatot kérni a múlt hétvége miatt. Remélem, nem tettetek feljelentést, de ha mégis, vonjátok vissza” – idézett az üzenetből az anya a Blikknek. Amikor óvatosan kipuhatolta, mi is történhetett, azonnal hívta a rendőrséget. P. Szilvia álmában sem gondolta volna, hogy a család jó barátja B. Aladár és I. Csaba megrontja a kisfiát

A nyomozók pszichológussal hallgatták ki a kisgyereket, aki először csak nehezen tudott beszélni a két férfi perverz játékairól. „Elmesélte, hogy először csak egymást fogdosták, aztán már a nadrágjában turkáltak. Miközben az egyikőjük hangosan biztatta, a másik a gyermekem nemi szervét simogatta” – árulta el a gyomorforgató részleteket Szilvia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik