Közélet

Kényszerítették az autista fiút, hogy állatokkal szexeljen

Valószínűleg a nyomozók sem gondolták, hogy két tizenéves lány ilyen bestiális bűncselekményt elkövethet.

A héten megvádoltak az Egyesült Államokban két Maryland állambeli fiatal lányt, amiért egy késsel szexuális cselekményekre kényszerítettek egy autista fiút. Azt is megparancsolták neki, hogy állatokkal fajtalankodjon, ráadásul az egészet mobiltelefonnal rögzítették – számolt be a CNN.

A 17 és 15 éves lányok bevallották a rendőrségen a 16 éves fiatalember elleni támadást, amit “többször” is elkövettek. A nyomozók megtalálták a bizonyíték értékű felvételeket is a mobiljukon.

A helyi sheriff irodájának szóvivője elmondta: a fiú szülei azt mondták, hogy autistaként diagnosztizálták az orvosok. Megerősítette azt is, hogy a fiatalnak állatokkal kellett szexelnie.

A sheriff irodája további kegyetlenkedésről is beszámolt. A lányok állítólag nem elégedtek meg a perverz játékokkal, hanem herén is rúgták a fiút és a hajánál cibálták. Utasították arra is, hogy mártózzon meg egy félig befagyott tóban.

Az ügyészek a 17 éves Lauren A. Busht felnőttként vádolták meg, 15 éves társát fiatalkorúként. Az ő nevét nem hozták nyilvánosságra. Mindkettejüket bántalmazással, gyermekpornó készítésével és személyi szabadság megsértésével vádolják.


Lauren A. Bush

Ajánlott videó

Olvasói sztorik